Reilu vuorokausi meni puuhastellessa, kun laitoin blogin taas kuntoon. Vuosia sitten vuodatus-palvelin hukkasi kaikki kuvat. Tekstit olivat onneksi tallessa sivuilla ja kuvat omissa tiedostoissani. En kuitenkaan jaksanut ryhtyä restaurointitehtäviin, vaan ajatus hautautui syvälle to do -listan alimpiin loukkoihin.

Nyt alkuvuodesta ulkopuoliset tahot pyysivät juttelemaan kuluneista rauhanturvaoperaatioista, joten ajattelin muistin virkistämiseksi käydä myös blogit läpi. Oli itselle varsin yllättävä kokemus, kuinka 7 vuoden takaiset asiat alkoivat palautua tunnetasoa myöten mieleen juttuja lueskellessa. Paljon oli näköjään jo unohtunut. Vielä enemmän verestettyjä muistoja taitaa tarjoutua, kun pääsen myöhemmin Tsadin blogin kimppuun.

Kuvat ovat nyt siis tässä Atalanta-blogissa kunnossa, ja lukuisa määrä roskapostikommentteja poistettuna. Jos joku muukin innostuu vanhaa blogia vielä lueskelemaan, pääsee juoneen parhaiten oikeassa sivupalkissa olevan blogiarkiston kautta, jolloin kirjoituksia voi selata järjestyksessä. Muuten blogi tarjoillee jutut uusimmasta alkaen, mikä ei ainakaan ensikertalaiselle blogiin tutustujalle ole hedelmällisin lähestymistapa.